Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Lunch Street Party - test drive part 1

Κάνοντας την αρχή με μια μικρή μάζωξη αυτή την Κυριακή ελπίζουμε να καθιερωθεί κάτι πιο μικρό, απλό αλλά πολύ απαραίτητο. Κάτι σαν τεστ-ντραϊβ του Lunch Street Party. Ένα τεστ-τσιμπούσι.
Έτσι θα γνωριζόμαστε, θα παίρνουμε συλλογικά κάποιες αποφάσεις, θα διασκεδάζουμε και θα τρώμε απλώς χωρίς 30 τραπέζια, dj και μεγάλο στήσιμο. Αυτό θα γίνεται σε υποψήφια μέρη για το εκάστοτε επερχόμενο LSP.
Aυτή τη φορά το τσιμπούσι των 15 ατόμων ( εκ των οποίων οι 9 ήταν καινούργια πρόσωπα στην παρέα, που ήρθαν να γνωριστούμε!!) πήγε πολύ καλά και θεωρούμε πως ο παράδρομος της Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος του Art House (ήτοι Κωνσταντινουπόλεως 46) είναι μια χαρά μέρος για το πρώτο LSP.
Φάγαμε πρωτότυπες συνταγές από φαρίνα, μπύρα και κουβερτούρα, ήπιαμε το ωραίο κρασί που μας φέρανε, στήσαμε αυτοσχέδια τραπέζια μιας και δεν είχαμε κανονικά και περάσαμε όμορφα ακόμη κι αν ο ήλιος έκανε κονξες. Πιθανότατα να γίνει και δεύτερο τεστ-τσιμπούσι. Η ενημέρωση θα γίνει από το blog μας χωρίς όμως ομαδική αποστολή μηνυμάτων από facebook και e-mail.
Πολύ σύντομα θα ανεβάσουμε και τις φωτογραφίες.

Να περνάτε καλά
Να χαίρεστε τη μέρα
Να χαίρεστε τη νύχτα
Να χαίρεστε με τα ποδήλατα σας
Να χαίρεστε την άνοιξη που έρχεται
Να χαίρεστε την αφιλόξενη πόλη μας και να την βελτιώσετε όσο σας παίρνει

1 σχόλιο: