Κυριακή 23 Μαΐου 2010

2o Lunch Street Party


Πάρτε τάπερ, ποτά, παιχνίδια, όργανα, ποδήλατα, παιδιά, σκυλιά και 30 Μαΐου όλοι στη Γιατράκου για το 2ο Lunch Street Party!!!

Μη ξεχνάτε πως συμβάλλουμε όλοι με τον τρόπο μας και προσπαθούμε να φέρουμε σκαμπό ή καποιο αναδιπλούμενο τραπέζι/καρέκλα. Μία άλλη λύση είναι ψάθα και κάθεστε κάτω..

Προμηθευτείτε καπελάκι, βάλτε και λίγο αντηλιακό. Ο δρόμος δεν είναι συνεχώς εκτεθειμένος στον ήλιο. Δε θα σκάσουμε...

Επίσης μη ξεχνάτε πιρουνάκι, χαρτοπετσέτες, ποτηράκια κτλ. Θα έχουμε φέρει και εμείς όσα δόθηκαν δωρεά στο προηγούμενο LSP

Θα υπάρχουν υλικά ώστε να γίνει μια συλλογική ζωγραφιά με ασβεστη/χρώμα στους τοίχους της αλάνας της γειτονιάς.

Θα φυτέψουμε...ΦΕΡΤΕ ΧΩΜΑ!!

Θα υπάρχει ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ αλλά δεν εντάξει δεν αρκεί για να χαρούν και όλοι οπότε φέρτε καμιά μπαλίτσα, κανένα σκάκι! Ο,τι θέλετε. Το στενό έχει χώρο.

Πολύ σημαντικό!!! Χρειαζόμαστε βοήθεια από ανθρώπους που έχουν αμάξι. Σας παρακαλούμε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο athensroads@yahoo.com αν πιστεύετε πως μπορείτε να βοηθήσετε για λίγη ώρα είτε Σάββατο απόγευμα, είτε Κυριακή βραδάκι, είτε τέλος Δεύτερα απόγευμα. Αυτές οι διοργανώσεις χρειάζονται τη συμβολή όλων μας. Γίνεται προσπάθεια για κάτι συλλογικό και όχι για μια προσωποκεντρική διοργάνωση.

Tα decks θα διατηρηθούν σε σχετικά χαμηλή ένταση ώστε να μην ενοχληθεί η γειτονιά και θα τα φροντίσει ο κύριος Άλεξ Αφάνας. Πέραν τούτου θα παρακαλούσαμε τον δικό σας αυθορμητισμό να δώσει κέφι και ζωντάνια στον ήχο. Αρκεί η φωνή σας και όργανα...

1 σχόλιο: