Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Απολογισμός της εβδομάδας

Μέσα σε 5 μέρες η ανανεωμένη και ενδυναμωμένη ομάδα του Lunch Street Party διοργάνωσε δυο δρώμενα στους δρόμους της Αθήνας.

Ένα Lunch Street Party (Φαγοπότι) στη πλατεία Κούλουρη στον Κεραμεικό και έκανε πράξη το πρώτο Parking Day της Αθήνας.


  • LUNCH STREET PARTY (aka Φαγοπότι)
Το φαγοπότι ήταν πιο δημιουργικό από τις προηγούμενες φορές. Ο καιρός έδειξε από την προηγούμενη νύχτα τις άσχημες διαθέσεις του αλλά ο κόσμος επέμεινε. Κατσαρόλες και φούρνοι δούλεψαν το ίδιο βροχερό πρωί και τα τραπέζια γέμισαν σπιτικά φαγητά (με μόνη εξαίρεση 2 πίτσες όλοι οι άλλοι μαγειρέψαν και έφεραν ταπεράκια!). Η προσέλευση -δεδομένων των συνθηκών- αρκετή και η απουσία μουσικής μας έδωσε μια άλλη ιδέα για τα φαγοπότια.
Δεν έλειψαν τα παιχνίδια, τα ποδήλατα, τα παιδιά και οι σκύλοι.
Αυτή τη φορά προστέθηκαν στη παρέα και περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής που είδαν ένα τσούρμο ανθρώπους να γεμίζουν με χρώμα την πλατεία και να τρώνε παστίτσιο και αποφάσισαν να συμμετάσχουν και να συζητήσουν μαζί μας.
Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε κάνοντας ένα κλικ εδώ και βίντεο εδώ.
Σύντομα θα προστεθούν και άλλες φωτογραφίες.


  • Όσο για το PARKing DAY, ευχαριστούμε θερμά αυτόν τον ευγενέστατο τύπο που διέδωσε την πληροφορία και εν συνεχεία βοήθησε στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος. Είναι ο νέος μας φίλος


Φωτογραφίες θα αναρτηθούν σύντομα στο flickr και μπορείτε να τις δείτε κάνοντας απλώς ένα κλικ στις "φωτογένειες" (πάνω δεξιά στη κεντρική σελίδα του blog).

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο ρε παιδιά φαίνεται να το διασκεδάζετε και να περνάτε super...
    Λοιπόν κάνω και ένα subscribe...ζηλεύω..στο επόμενο θέλω να πάρω το milaki μου και το ταπεράκι μου και να σας έρ8ω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή