Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Φθινοπωρινό φαγοπότι στα Πετράλωνα

Πέρασε ο καιρός... μαυρίσαμε, ασπρίσαμε και έφτασε η ώρα να μαγειρέψουμε και ν' ανταμώσουμε πάλι! Συμβουλευόμαστε το φρεσκολόγιο του Οκτώβρη, πιάνουμε τις κατσαρόλες και δημιουργούμε!

Την Κυριακή 9/10/2011 στρώνουμε ξανά τα τραπέζια μας έξω στους δρόμους των Πετραλώνων (Απολλωνίου και Ευρυνόμης, Αγία Σωτήρα) και συναντιόμαστε για ένα ακόμα φαγοπότι! 12.00-19.00



Μη φας μόνος στο σπίτι! Φέρε φαγητό, ποτό, τα παιχνίδια, το πιάτο και το πιρούνι σου και έλα στο Κυριακάτικο τραπέζι!

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη για ενημέρωση των κατοίκων, κουβάλημα, στήσιμο και μάζεμα. Τα πολλά χέρια τα κάνουν όλα πιο εύκολα! ;)

Αν μπορείς να βοηθήσεις στείλε mail στο athensroads@yahoo.com.

Η πόλη ανήκει στους κατοίκους της!

χάρτης

6 σχόλια:

  1. μία καλοπροαίρετη ερώτηση αν επιτρέπετε:

    εφόσον είστε ενημερωμένοι ότι την ίδια ημέρα και λίγες ώρες αργότερα διοργανώνεται η εβδομαδιαία συλλογική κουζίνα της γειτονιάς, δεν βρίσκετε λίγο άστοχο να στήνετε το φαγοπότι χωρίς καμία συνεννόηση με την συνέλευση;

    προσωπικά, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο πετυχημένο και αποτελεσματικό event αν είχε γίνει μια συζήτηση ούτως ώστε να συντονιστούν οι δύο εκδηλώσεις, but then maybe it's just me...

    ca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο και σου απαντάει το άτομο που φταίει για το μπέρδεμα αυτό. Παρευρέθηκα σε κάποιες πρόσφατες συνελεύσεις της γειτονιάς και μίλησα για το θέμα σε μεμονωμένα άτομα. Δεν απευθύνθηκα στην συνέλευση γιατί είχαν προκύψει σοβαρά θέματα (κατά τη διάρκεια των πρόσφατων συνελεύσεων) και το άφησα για την εβδομάδα αυτή.
    Δυστυχώς δεν μου ήταν δυνατόν να παρευρεθώ και η μόνη ανακοίνωση σε ολόκληρη πλέον την συνέλευση έγινε ηλεκτρονικά. Δεν προέκυψε θέμα. Μάζωξη για τη συλλογική κουζίνα της συνέλευσης έγινε Σάββατο την προηγούμενη εβδομάδα και υπέθεσα ότι και αυτό το σ/κ θα γινόταν την ίδια μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πτοείστε με τον καιρό. Έχουμε συνεννοηθεί με τα σύννεφα να βρέξουν ολούθε πέραν της Απολλωνίου. (ωχ! θα μου καεί το φαγητό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο σύννεφα πάνω από την περιοχή. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήλιος! Είμαστε σκληρά καρύδια στις διαπραγματεύσεις! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίγο πριν τη μεγάλη μπόρα τσακώσαμε όλοι από μια καρέκλα και τα έπιπλα μαζεύτηκαν αμέσως. Ο χώρος έμεινε καθαρός και ανοιχτός για τους επόμενους. Ήσασταν όλοι άψογοι. Το καλύτερο έμεινε για το φινάλε. Το ουράνιο τόξο. Εις το επανειδείν! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή