Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Έλα να παίξουμε

Κάνει κρύο το ξέρουμε! Αν είσαι από τους "άνευ" καλοριφέρ ιδού η λύση για ζεστασιά στους δρόμους της Αθήνας!



Το Athens Plaython είναι μια νέα ομάδα που φέρνει στην Αθήνα μια σειρά από δρώμενα με επίκεντρο το παιχνίδι στην πόλη. Κάνοντας χρήση νέων τεχνολογιών αλλά και της φαντασίας μας προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να επανακτήσουν τους δημόσιους χώρους της πόλης σαν παιχνιδότοπους, να ζήσουν μια άλλη όψη της Αθήνας ενάντια στο δύσκολο κλίμα των καιρών.
Μέσα στους επόμενους μήνες το Athens Plaython θα οργανώσει μια σειρά από διαδραστικά events, διαλέξεις, περιπάτους και εκπαιδευτικά εργαστήρια με αποκορύφωμα ένα μεγάλο διήμερο φεστιβάλ ξέφρενου παιχνιδιού και εργαστηρίων τον Σεπτέμβριο του 2012.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε σαν πηγή έμπνευσης τους χώρους, τα χρώματα και τα δρώμενα τις πόλης μας για να σχεδιάσετε και να παίξετε παιχνίδια τα οποία κάνουν χρήση ψηφιακών μέσων αλλά και χάρτινων σκηνικών, παιχνίδια που διαρκούν μερικά λεπτά αλλά και αρκετές ώρες, παιχνίδια στρατηγικής και περιπέτειας, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια για την Αθήνα!



Εφοδιαστείτε  με καλή παρέα και διάθεση για παιχνίδι και ετοιμαστείτε για ένα event με παιχνίδια μεγάλων διαστάσεων, διαδραστικές εγκαταστάσεις  και εργαστήρια το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στον πολυχώρο K44, Κωσταντινουπόλεως 44 στο Γκάζι. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
16:00-18:00 Eργαστήρια σχεδιασμού παιχνιδιών για παιδιά, κρατήσεις εδώ.
19:00 – 22:00 Party με διαδραστικά παιχνίδια
22:00- αργά Στα deck οι παραγωγοί του tripradio.gr
athensplaython (κλικ)


Άντε! Ξεκούνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου