Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Φαγοπότι Ρεφιουτζί!

Η άνοιξη έφτασε και μαζί της το επόμενο φαγοπότι. Kαι μαζί με τη λιακάδα και την απουσία μπουφάν, ήρθε η ώρα για κάτι που μας έλειψε πολύ από τις χειμερινές μας συνάξεις: τα παιχνίδια!  Οπότε φέρτε τα παιχνίδια σας, τις ιδέες σας και το καλό σας κέφι και ελάτε να μας κάνουμε το τραπέζι στις 3 Απρίλη, στην πλατεία Δουργούτι, στα Προσφυγικά του Νέου Κόσμου.

Το μπλε είναι η πλατεία, το κόκκινο η κοντινότερη στάση τραμ.



Όπως πάντα, φέρτε τα τάπερ σας και τους χυμούς σας. Ρίξτε μια ματιά και στο φρεσκολόγιο του Απρίλη. Θα έχουμε και ψησταριά, οπότε φέρτε καλούδια για να γεμίσουμε τον αέρα της πόλης με ωραίες μυρωδιές...

Tελειοποιήσαμε τον μεταφερόμενο σταθμό πλυσίματος, οπότε φέρτε άφοβα το πιάτο, το ποτήρι και το πιρούνι σας.
Τα πλαστικά μιας χρήσης δεν τα συμπαθούμε: παρ' ότι ανακυκλώνονται (μάλλον...) δεν παύουν να είναι σπατάλη ενέργειας και, μακροχρόνια, υλικού. Χίλιες φορές καλύτερη η επανάχρηση υλικών...


Χρειαζόμαστε κάποια αμάξια για τις μεταφορές από δω κι από κει. Όποιος θέλει να βοηθήσει, ας στείλει ένα email στο athensroads@yahoo.com.

Και γενικά αν θέλετε να συμμετάσχετε και να βοηθήσετε, υπάρχει χώρος για όλους!
Κι όχι μόνο στο LSP. Τα διάφορα κινήματα (επιτροπές κατοίκων κτλ.) που έχουν ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα έχουν πλέον ριζώσει για τα καλά, και οι καρποί αρχίζουν να φαίνονται. Ο καθένας έχει ευθύνη για το άμεσο περιβάλλον του, αλλά όταν μαζευόμαστε μαζί συντονισμένοι σε κοινό σκοπό, η δουλειά είναι πιο αποτελεσματική - κι έχει πιο πλάκα!
Οριζόντια και ανοιχτά σε όλους που έχουν καλή διάθεση.
Spread the word and join the fun!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου